Tarih: 27.10.2023 20:49

Belediye’den Müftülük camiasına hediye

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Belediyesi ilimizde görev yapan din görevlilerine cübbe, sarık; Kur'an kursu öğreticilerine eşarp, müftülük çalışanlarına ise gömlek hediye ederek örnek bir çalışmaya imza attı. İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bu projeyi hayata geçiren belediye yetkililerine teşekkür etti. 

 

Sivas Belediyesi, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sivas merkez ve köylerinde görev yapan tüm din görevlilerine cübbe, sarık; Kur'an kursu öğreticilerine eşarp, müftülük çalışanlarına ise gömlek hediye etti.

Bu kapsamda İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'yı makamında ziyaret eden Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Yılmaz ve Birim Şefi Muhittin Kuzu, İl Müftüsü Altunkaya’nın şahsında tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek, Müftü Altunkaya'ya cübbe ve sarık hediyesinde bulundu.

İl Müftüsü Altunkaya’da, tüm din görevlileri adına nazik hediyelerinden dolayı Sivas Belediyesine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —