Tarih: 25.12.2023 14:52

BELEDİYE KIŞA HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Belediyesi, vatandaşların kış mevsimi boyunca kar ve buzlanma dolayısıyla mağdur olmaması adına tüm hazırlıklarını tamamladı. Kış aylarının gelmesiyle birlikte yoğun kar yağışına karşı 300 personel 70 araçtan oluşan kar temizleme ekipleri 7 gün 24 saat hazır bekliyor. 

KAR YAĞDI, EKİPLER ALARMA GEÇTİ

İlimizde dün gün etkisini artıran kar yağışının ardından Sivas Belediyesi ekipleri, şehir içi ulaşımın aksamaması adına temizlik çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Ekipler, ana arterlerde ve caddelerde kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Kar yağışı etkisini artırdı, ekiplerimiz temizlik çalışmalarına başladı.  Şehir içi ulaşımın aksamaması adına 10 bin ton tuz, 300 personel, 70 kamyon ve iş makinesi ile kışa hazırız” denildi. 

EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise kar yağışı nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiğine dikkat çekti. Bilgin, "Kış aylarında oluşabilecek olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz, kar yağışı nedeniyle şehir içi ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan da kar yağışı nedeniyle dikkatli olmalarını rica ediyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —