Tarih: 30.07.2018 18:11

Bedelli askerlik Sivas´ı canlandıracak

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 21 gün sürecek olan bedelli askerliğin Sivas´ta da yapılacağını belirterek, esnafa katkısının önemli olduğunu söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde (TBMM) bedelli askerlik düzenlemesi ile ilgili kanun teklifinin yasalaştığını anımsatarak bedelli askeri birlikler arasında Sivas´ın da yer alacağını dile getiren Köksal, ?Bedelli askerlerimizin 21 gün eğitim yapacak iller arasında Sivas´ta bulunuyor. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığımızda 21 gün süreyle eğitim yaparak askeri görevlerini yerine getirecek olan bedelli askerlerimiz, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ilimizin tanıtımına da önemli katkılar sunacaktır.

/resimler/2018-7/30/1813288422687.jpg

Türkiye´nin dört bir yanından vatani görev için Sivas´a gelecek olan bedelli askerlerimiz,   vatani görevlerinin yanı sıra yapacakları alışveriş harcamalarıyla da durgun olan esnafımızı da canlandıracak ve büyük katkı sağlayacaktır.  Sivas´a eğitim için gelecek olan askerlerimiz harcamalarıyla esnaf  ve sanatkârlarımıza destek olacaktır. Askerlerimizin yakınları ilimizde bir günlüğüne de olsa konaklayarak farklı sektörden esnaflarımıza ve ekonomimize destek olacaktır? dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —