Tarih: 02.05.2016 17:28

Bedel Mi Ödeniyor?

Facebook Twitter Linked-in

Bedel Mi Ödeniyor?

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ?Setkus adına çok üzgünüm, söylenecek bir şey yok. Sivas için talihsiz bir maç. Bedel mi ödeniyor nedir bir şey var? dedi

SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig´in 31. haftasında kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor´da Teknik Direktör Mesut Bakkal kısa bir açıklama yaptı.

Kırmızı-beyazlı takımın kalecisi Setkus´un son dakikadaki büyük hatası sonrası gelen golle 1-1 biten maç sonrası üzgün olduklarını söyleyen Bakkal, söylenecek fazla bir şeyin da olmadığını dile getirdi.

?SİVAS İÇİN TALİHSİZ BİR MAÇ?

Mesut Bakkal, Sivas için Akhisar Belediyespor maçının talihsiz bir maç olduğunun altını çizerek; ?Setkus adına çok üzgünüm. Takım adına üzgünüm. Şehir adına üzgünüm. Söyleyeceğim aslında çok fazla bir şey yok. İkinci yarı gol bulduktan sonra stresli ortamda pozisyon vermediğimiz, ikinci golü bulmamız gereken bir maç. Son dakikada Çağatay´ın tekme atarak atılmasına da çok kızıyorum. Sivas için talihsiz bir maç. Bedel mi ödeniyor nedir bir şey var? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —