BBP Hocalı katliamını unutmadı

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Hocalı katliamının 30. Yıl dönümü dolayısı ile yaptığı açıklamada Ermeni terörünü bir kez daha lanetledi.

GÜNDEM 26.02.2022 09:59:00 1210 0
BBP Hocalı katliamını unutmadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Ermeni teröristler tarafından gerçekleştirilen Hocalı katliamını 30. yıl dönümünde lanetleyerek şehitleri şükran ve rahmetle andı. Bulut yaptığı açıklamada, “26 Şubat 1992'de başlarında Robert Koçaryan’ın bulunduğu Taşnak çeteleri, Azerbaycan’ın Karabağ Hocalı bölgesinde 613 Türk’ü kadın-erkek, genç-ihtiyar, çoluk-çocuk demeden kurşuna dizerek katletmişler, 1 milyon insanı da kendi ülkelerinde mülteci durumuna düşürmüşlerdi. Geçen yüzyılın en büyük katliamlarından sayılan bu insanlık suçunun üzerinden 30 yıl geçti. Dünyanın dört bir yanındaki ‘Türk’ veya ‘Müslüman’ kimlikli toplumlara yapılan her türlü insanlık dışı uygulamaya kulaklarını tıkayan sözde ‘Hür Dünya’, ‘Birleşmiş Milletler’ bütün belgeleri ve canlı tanıklarıyla gün gibi ortada bulunan Hocalı katliamı karşısında hep susmuş, gündemine bile almamıştır” dedi.

“Ermeni lobisi küresel güçlere uşaklık ediyor”

Ermeni lobisinin küresel güçlere uşaklık ettiğini ifade eden Bulut, “Büyük Birlik Partisi ve Alperen Gençlik olarak; Hocalı’dan yükselen derisi yüzülmüş çocuk çığlıkları, göğüsleri kesilmiş anne feryatları, kurşuna dizilmiş genç- yaşlı iniltileri, geride kalanların acılı ağıtları yüreklerimizi yaktı. Ermeni vatandaşımız Hirant Dink’in ne idüğü belirsiz mihraklarca öldürülmesine ‘Hepimiz Ermeniyiz’ sloganlarıyla tepki gösterenlerin Hocalı Katliamına duyarsız kaldıklarına şahit olmuş, ‘hepimiz Hocalıyız, hepimiz Türk’üz’ demelerini beklemiş bir hareketiz. Küresel güçlere uşaklık eden Ermeni lobisi, tarihi gerçekleri ters-yüz etmek suretiyle Türk milletini dünya kamuoyu önünde suçlu duruma düşürmek ve adalet timsali bu milleti cezalandırmak istemektedir. Yüzyılın katliamı ve Türk soykırımı olan Hocalı’nın 30. yıldönümü münasebetiyle Ermeni terörünü kınıyor, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Hocalı katliamını unutmadı
Yorumlar (0)

Başkan Özdemir, Demirağ OSB’yi Türkiye’nin Sanayi Merkezlerine Tanıtacak

Sivas’ta “Beyaz Yürüyüş”

Sivas TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

( VİDEOLU HABER) SİVAS BELEDİYESİ’NİN YENİ EVLİLERE ÇEYİZ DESTEĞİ SÜRÜYOR…

VİDEOLU HABER - Üretici Kadınlar Ve İkinci El Eşya Pazarı Açıldı...

KOBİ Tanımı Güncellendi, STSO Başkanı Zeki Özdemir'den değişikliğe destek

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan Sivas Ticaret Borsası’na Ziyaret

Sivas’ta Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim!

Başkan Uzun’dan Kızılırmak Kanalındaki Palplanş Uygulamasına Yakından İnceleme

Sivas İl Genel Meclisi’nden 2025 Yatırım Programına Tam Destek

Sivas Valisi Şimşek’ten Sokak Hayvanlarına Anlamlı Ziyaret

SBTÜ Akademisyenleri ve Sivas Sanayicileri El Ele: Üniversite-Sanayi İş Birliğinde Yeni Dönem Başladı

  • Pazartesi 25.4 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Salı 25.2 ° / 23 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 22.4 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Göztepe 2 1 0 1 3 4
6.Trabzonspor 1 1 0 0 1 3
7.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
8.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
9.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
10.Kayserispor 0 0 0 0 0 0
11.Beşiktaş 0 0 0 0 0 0
12.İstanbul Başakşehir 0 0 0 0 0 0
13.Kasımpaşa 1 0 1 0 -1 0
14.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Eyüpspor 1 0 1 0 -3 0
17.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0