BBP Sivas teşkilatı Hakan Sezerer'e emanet
BBP Sivas İl Başkanlığı, yapılacak il kongresi öncesinde İl Başkan adayı olarak eski Merkez İlçe Başkanı Hakan Sezerer’in belirlendiğini duyurdu.
BBP Sivas İl Başkanlığı, merhum İl Başkanı Ahmet Polat’ın vefatının ardından yürütülen süreç ve teşkilat çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.
Açıklamada, Genel Başkan Mustafa Destici'nin takdirleri ve İl Yönetim Kurulu kararıyla İl Başkanlığı görevini üstlenen Turan Bütün’e, bu hassas süreçte teşkilatın birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürmesine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür edildi.
Görevlendirme sürecinin ardından Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren’in İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında teşkilat mensuplarıyla kapsamlı istişarelerde bulunulduğu belirtildi.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda, gerçekleştirilecek il kongresinde İl Başkan adayı olarak geçmiş dönem Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Hakan Sezerer’in belirlendiği kamuoyuna ve teşkilat mensuplarına duyuruldu.
- Cuma 17.4 ° / 4.2 ° Güneşli
- Cumartesi 19.1 ° / 5.1 ° Güneşli
- Pazar 18.8 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





