Tarih: 27.02.2023 18:45

BAŞKANLAR DEPREM BÖLGESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu;  Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Özdemir ve Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hayrullah Karakaya ile birlikte çevre il oda başkanlarının da bulunduğu heyetle birlikte Kahramanmaraşın Afşin ve Elbistan ilçelerinde incelemelerde bulundu. 

TOBB MOBİL AŞEVİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Heyet il olarak Kahramanmaraş Afşin AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.​ Daha sonra depremin merkez üssü olan Elbistan ilçesine geçen heyet, TOBB Mobil Aşevi’ni ziyaret etti ve Koordinasyon Valisi olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile görüşerek istişarede bulundu. 

‘KONUT SEFERBERLİĞİ KAMPANYASI’ BAŞLATTIK

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Karakaya; yaptığı açıklamada; “Depremin ilk gününden itibaren Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında koordine olarak yardım malzemelerimizi deprem bölgelerine en hızlı şekilde ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam ediyoruz. Yaraların sarılması için tüm illerimizde ve Sivas’ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz öncülüğünde ‘Konut Seferberliği Kampanyası’ başlattık. Depremzedelerimizi kalıcı konutlarına inşallah en kısa sürede kavuşturacağız” dedi.

BİRBİRİMİZİN TUTUNACAK DALIYIZ

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesine yönelik sahada çalışmalara devam ediyoruz. Başkanlarımızla birlikte Kahramanmaraş Afşin ve Elbistan’dayız.  AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ve TOBB Mobil Aşevi’ni ziyaret ettik. TOBB olarak Elbistan’da depremzedelerimize gece gündüz sıcak yemek hizmeti veriyoruz. AFAD Koordinasyon Merkezi ziyaretimizde Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’ten çalışmalar hakkında bilgi aldık. Unutmayalım, birbirimizin tutunacak dalıyız. Dayanışma ve seferberlik ruhu ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Gün birlik olma günü" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —