Başkan Aydın projeleri takip ediyor
Bahar aylarıyla birlikte havaların ısınması, belediyenin çalışmalarını da hızlandırdı. Belediye Başkanı Sami Aydın ise, şantiye hâlini alacak ilimizde, başlatılması planlanan bazı projeleri yerinde inceledi.
Başkan Aydın projeleri takip ediyor
Bahar aylarıyla birlikte havaların ısınması, belediyenin çalışmalarını da hızlandırdı. Belediye Başkanı Sami Aydın ise, şantiye hâlini alacak ilimizde, başlatılması planlanan bazı projeleri yerinde inceledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Fen İşleri Müdürü Ali Zorlu ile birlikte, Necmettin Erbakan Caddesinden Organize Sanayi Bölgesine uzanan yolda yapılan genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Aydın, fikir alışverişinde bulundu.
Buradan sonra, özellikle meydan bölgesinde yoğunlaşan şehir trafiğini rahatlatacak olan Mevlâna Tüneli Projesinin uygulanacağı alanı gezen Başkan Aydın, tünelin giriş ve çıkış noktalarında incelemelerde bulundu.
Mevlâna Mahallesi Çayyurt Sağlık Ocağının hemen yanından, tarihî Selçuk Anadolu Lisesinin altından girecek olan tünel, Aydoğan Mahallesindeki Askerî Hastanenin altından geçerek Saklıbahçe Parkı civarından çıkacak. Çift şerit, gidiş ve geliş olarak yaklaşık 670 metre uzunluğunda olacak tünel, şehrin kuzeydeki ulaşım aksını tamamlayacak.
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Salı 27.2 ° / 13.2 ° Güneşli
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






