Başkan Uzun’dan KKTC’ye Anlamlı Ziyaret
Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte KKTC Cumhurbaşkanı ve üst düzey yetkililerle bir araya geldi. Uzun, Kıbrıs Türklerinin haklı mücadelesine destek vurgusu yaptı.
Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında önemli temaslarda bulundu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin nezaretinde gerçekleşen ziyarette Uzun; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile bir araya geldi.

Görüşmelerde, Türkiye ile KKTC arasındaki kardeşlik ilişkileri ve iş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Uzun, “KKTC temaslarımız kapsamında Kıbrıs Türklerinin haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu kararlılıkla vurguladık, ikili ilişkilerin artırılması yönündeki çabalarımızın devam edeceğini ifade ettik” ifadelerine yer verdi.

- Pazartesi 20.3 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 21 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




