Başkal’dan gazetemize ziyaret

Başkal’dan gazetemize ziyaret

Sivas İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Başkal ve beraberindekiler Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız’ı ziyaret etti.

Sivas İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Başkal; müdürlük personeli Yılmaz Alcalı ve Mehmet Duman ile birlikte Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sivas İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Başkal; çalışmalarına ilişkin bilgiler vererek “Sivas Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü;  ilimizde; toplumun her kesiminde sivil toplum bilincini arttırmak, çağdaş ve toplumsal örgütlenmeyi destekleyerek katılımcı demokrasinin yerleşmesi, fiil ve eylemiyle kararlara ortak ve yönetime destek olan sivil girişimi destekleyip geliştiren, tüm çalışanları ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ile toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesine ve sahip olduğu değerleri koruyup katkıda bulunan örnek bir kurumdur” dedi.

ZİYARET VE EĞİTİM FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Başkal; “Derneklere rehberlik etmek, kamu-sivil toplum kuruluşu  iş birliğine katkı sunmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dernek yöneticisi ve çalışanları ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Derneklerin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla ziyaret ve eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

BİZLERE HER ZAMAN DESTEK OLUYORSUNUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız ise “Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti bünyesinde bir derneğimiz var. Bu vesile ile Sivas İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün çalışmalarını da yakından takip etme fırsatı buluyoruz. Dernekle ilgili yasal prosedürleri yerine getirirken bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi. /SULTAN ŞEHİR/



Anahtar Kelimeler: Başkal’ gazetemize ziyaret