Av Tüfeğiyle Oynarken Arkadaşının Ölümüne Neden Oldu
Sivas`ın Kangal ilçesine bağlı Yarhisar köyünde iki arkadaşın av tüfeğiyle şakalaşması sırasında tüfeğin ateş alması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi.
Av Tüfeğiyle Oynarken Arkadaşının Ölümüne Neden Oldu
Sivas`ın Kangal ilçesine bağlı Yarhisar köyünde iki arkadaşın av tüfeğiyle şakalaşması sırasında tüfeğin ateş alması sonucu bir kişi yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, Yarhisar köyünde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Halil İbrahim A. (17) ve Nurulllah Korkmaz (18) evde bulunan av tüfeğiyle oynamaya başladı. Bu sırada Halil İbrahim A.`nın elinde bulunan av tüfeği bir anda ateş aldı. Gözüne isabet eden kurşunla yere yığılan Nurullah Korkmaz olay yerine gelen ambulansla Kangal Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz genç yaşamını yitirdi. Korkmaz`ın cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi.
Arkadaşın ölümüyle sorumlu tutulan Halil İbrahim A. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
- Cuma 11.8 ° / 1.8 ° false
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu






