Atila Sertel´e Genel Merkez´den yeni görev

Atila Sertel´e Genel Merkez´den yeni görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Merkezi´nden yapılan görevlendirmeyle İşçi ve Memur Sendikaları ile Sivil Toplum Kuruluşları´na yönelik çalışmalar yürütecek. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun oluruyla yeni görevi

Atila Sertel´e Genel Merkez´den yeni görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Merkezi´nden yapılan görevlendirmeyle İşçi ve Memur Sendikaları ile Sivil Toplum Kuruluşları´na yönelik çalışmalar yürütecek. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun oluruyla yeni görevi kendisine tebliğ edilen Atila Sertel, İşçi - Memur Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Genel Başkan Yardımcılığı´na bağlı olarak çalışmalar yürütecek.

Parti tüzüğünün 39. Maddesi kapsamında; İzmir Milletvekili Atila Sertel´in yanı sıra İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm de bu alanda görevlendirildi. Görevli vekiller, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Türkiye´deki işçi, memur sendikaları ile birlikte sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli görüşmeler yapacak, illerde toplantılar düzenleyecek, Genel Başkan´ın katılacağı toplantıları organize edecek, STK ve sendikaların sorun, talep ve çözüm önerilerini Genel Merkez´e rapor edecek.

Sertel´in bu göreve getirilmesinde 20 bini aşkın üyesi bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevlerini altı yıl boyunca yürütmesinin etkili olduğu belirtiliyor.