Aslan, din görevlileriyle bir araya geldi

Aslan, din görevlileriyle bir araya geldi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, Sivas İl Müftülüğü tarafından aylık olarak düzenlenen personel toplantısında din görevlileriyle bir araya geldi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, Sivas İl Müftülüğü tarafından aylık olarak düzenlenen personel toplantısında din görevlileriyle bir araya geldi. İl Müftülüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra din görevlilerine hitap eden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan; öğrencilik, din görevliliği ve üniversite hocalığı tecrübelerinden örneklerle din görevlilerine tavsiyelerde bulundu.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslan, "Ben görevime bir Kur'an kursunda öğretici olarak başladım. Rabbimize şükürler olsun ki bana daha ilk görevim de Kur'an'a hizmet etmek gibi değerli bir görevi bahşetti. Daha sonraki senelerde yine Kayseri İlahiyat Fakültesinde öğrenci iken bir camide müezzin kayyım olarak görev yaptım. Burada da din görevlisi ne demek, görevi nedir, nelere dikkat etmesi gerektiğini o zamanlar idrak ettim. O dönemlerde de hamdolsun Kur'an'a hizmetimiz devam etti.” dedi. 

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya da hizmet verimliliği ve kalitesini artırmak adına tecrübe paylaşımı toplantılarının devam edeceğini belirterek katılımlarından dolayı Prof. Dr. Aslan’a teşekkür etti.

Toplantı sonunda İl Müftülüğünde yeni göreve başlayan Başkanlık Müftüsü Şevket Dilmaç ve İl Müftü Yardımcısı Behçet Koçak’ta personelle kısa bir tanışma konuşması yaptı.

Toplantıya İlahiyat Fakültesi Genel Sekreteri Bedrettin Gündoğdu, Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş ve din görevlileri katıldı.



Anahtar Kelimeler: Aslan görevlileriyle araya geldi