Aslan başkanlığında Gürün’de toplandılar

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan'ın başkanlığında Gürün'de gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.08.2023 14:35:00 1349 0
Aslan başkanlığında Gürün’de toplandılar

Sivas'ta eğitim alanında yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısında masaya yatırıldı. Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan'ın başkanlığında Gürün İsmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulunda geçekleştirilen toplantıya Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri Mesut Kaş, Süleyman Bekdaş ve Özkan Çamcı ile Sivas Ölçme Değerlendirme Merkezi (ÖDM) Müdürü Banu Boğazlıyan katıldı.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının genel değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen proje ve çalışmaların ildeki uygulamaları ile bakanlık politikaları doğrultusunda Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında gerçekleştirilen akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler ele alındı.

"Hedef, her sene daha ileriye" mottosu ile gerçekleştirilen çalışmaların başarıya olan yansımasının değerlendirildiği toplantıda, LGS ve YKS sınavlarında alınan başarılı sonuçlar da ele alındı.

Milli Eğitim Müdürü Aslan, Milli Eğitim Bakanlığının öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunduğu Eğitim Bilişim Ağı (EBA), Öğretmen Öğrenci Destek Sistemi (ÖDS) gibi dijital eğitim platformlarının da etkin bir şekilde kullanılması için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına yönelik planlamaların da ele alındığı toplantıda; İş Sağlığı ve Güvenliği Tedbirleri, Taşımalı Eğitim İş ve İşlemleri, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Büyük-Küçük Onarımlar, Halk Eğitim Kursları, Özel Eğitim Hizmetleri, Öğrenci Devamlılığı, Okullaşma Oranı, Okul Rehberlik Faaliyetleri, Kariyer Basamakları Çalışmaları, Meslekî Eğitimin Geliştirilmesi, Ders Kitapları ve Yardımcı Kaynakların Sıralarda Hazır Olması, Okul Müdürlerinin Harcama Yetkilisi Olması, Okula Gönderilen Kaynakların Zamanında ve Yerinde Kullanılması, Norm Kadro ve Görevlendirmelerle İlgili Dikkat Edilecek Hususlar gibi önemli konu başlıkları üzerinde duruldu.

Toplantının son bölümünde şube müdürleri sorumluluk alanlarıyla ilgili konularda bilgilendirme yaptı. Daha sonra ise ilçe milli eğitim müdürleri görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

Yorumlar (0)

STSO, Üyelerini Sahte Belge Riskine Karşı Bilinçlendiriyor

(VİDEOLU HABER) 2026 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

SİVAS’TA AFET KONTEYNERİ UYGULAMASI BAŞLADI…

Çolak Selo’dan Özbelsan Genel Müdürü Kantar’a Sivasspor teşekkürü

Sivas’ın Geleceği İçin Güç Birliği

Sivas Kent Konseyi Başkanı A. Necip Günaydın’ın Atatürk’ün Vefatının 87. Yıl Dönümünde Yayınladığı Anma Mesajı

Dünya Şampiyonu Sporcumuz Afra Kılınç’a Tebrik Ziyareti

Orhan Altuğ yaşamını yitirdi

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

  • Salı 4.5 ° / -2.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.4 ° / 0.7 ° Güneşli
  • Perşembe 13 ° / 3.4 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7