Tarih: 27.02.2015 02:58

Asker Yakınlarına Çorba İkramı

Facebook Twitter Linked-in

Asker Yakınlarına Çorba İkramı

Sivas Belediyesi, 5`inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı`nda gerçekleştirilecek yemin töreni dolayısıyla şehir dışından gelecek asker yakınlarına çorba ikramında bulunacak

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda bugün gerçekleştirilecek olan yemin töreninde Belediye olarak yaklaşık 2 bin 500 kişilik çorba dağıtacağını söyledi.

Çocuklarının yemin merasimine katılmak üzere Sivas’a gelecek olan vatandaşlara çorba ikramında bulunmayı uygun gördüklerini belirten Özaydın, “Ailelerimiz, çocukları için kilometrelerce mesafeden Sivas’a geliyor. Sivas Belediyesi olarak şehrimize gelen misafirlerimizin yanındayız. 1,5 ay önce gerçekleştirilen yemin töreninde de şehrimize gelen vatandaşlara kış soğuğunda sabah erken saatlerde sıcak çorba ikramında bulunmuştuk. Aynı şekilde bugün ilimize gelecek olan asker yakınlarına yine çorba ikramında bulunacağız. Stantlarımızı kurup Sabah 07.00’dan itibaren,  ekiplerimizle birlikte çorba ikramına başlayacağız.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —