ASELSAN yönetiminden SBTÜ’ye ziyaret

ASELSAN yönetiminden SBTÜ’ye ziyaret

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdürü Murat Arslan ve beraberindeki heyet Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

Ülkemizin en önemli savunma sanayi şirketlerinden olan ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdürü Murat Arslan ve beraberindeki heyet Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

Murat Arslan ve beraberindeki heyet, Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul eşliğinde modern alt yapı ve teknolojisi ile öne çıkan laboratuvarları ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Optik Alanında Uzmanlaşan Üniversite’ olarak seçilen SBTÜ Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezini ziyaret ederek buralarda ülkemiz savunma sanayi için yürütülen Ar-Ge faaliyetleri ve üretim süreçleri hakkında konunun uzmanı akademisyenler tarafından bilgilendirildi.

Optik Tasarım ve İnce Film Kaplama Merkezinde devam eden üretim parkurunu yakından inceleyen ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Arslan, ASELSAN Sivas Hassas Optik ile SBTÜ arasında devam iş birliği ve merkezin ürettiği ürünler hakkında akademisyenlerden bilgi aldı.

 



Anahtar Kelimeler: ASELSAN yönetiminden ziyaret