Arslan Göreve Başladı

Arslan Göreve Başladı

İl Jandarma Komutanı´na Albay Bektaş Arslan atandı. Kurmay Albay Okçin Akşit´in Trabzon´a atanmasının ardından Sivas Jandarma Komutanlığı görevine Albay Bektaş Arslan göreve başladı. Albay Arvslan, daha önce Muş ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığı görevler

Arslan Göreve Başladı

İl Jandarma Komutanı´na Albay Bektaş Arslan atandı. Kurmay Albay Okçin Akşit´in Trabzon´a atanmasının ardından Sivas Jandarma Komutanlığı görevine Albay Bektaş Arslan göreve başladı. Albay Arvslan, daha önce Muş ve Kütahya İl Jandarma Komutanlığı görevlerinde bulunmuştu

Jandarma Genel Komutanlığı´nın atama kararıyla birçok ilde değişimler yaşandı. Bu kapsamda Sivas İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit´in Trabzon´a atanmasının ardından ilimizde de Albay Bektaş Arslan görevlendirdi. Albay Arslan daha öncede Muş ve Kütahya´da İl Jandarma Komutanlığı görevlerinde bulunmuştu.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit´in Trabzon il Jandarma Komutanlığına atanmasının ardından boşalan Sivas İl Jandarma Komutanlığına Albay Bektaş Arslan getirildi.

Erzurum, Elazığ, Muş ve Kütahya´da görev yaptıktan sonra Ankara´da Jandarma Komutanlığında karargâh görevini yapan Arslan, yeniden kıta görevine atanarak Sivas´ta görevlendirildi.

Geçtiğimiz yıllarda Muş ve Kütahya´da İl Jandarma Komutanlığını da yürüten Arslan, Kurmay Albay Okçin Akşit´in Trabzon´a gitmesinin ardından geçtiğimiz hafta Sivas´a gelerek işbaşı yaptı.

Sivas Kızılay Şube Başkanlığı´nın kan bağışı programına katılan Albay Bektaş Arslan´ın, Kızılay´ın gönüllü kan bağışçıları arasında bulunduğu ve 14 kez kan verdiği için de bronz madalya aldığı ifade edildi.



Anahtar Kelimeler: Arslan Göreve Başladı