Sivas Demirağ OSB’ye Acil Müdahale Merkezi: Sağlık ve İtfaiye Hizmetlerinde Yeni Dönem
Sivas’ın yatırımda parlayan yıldızı Demirağ Organize Sanayi Bölgesi, acil müdahale merkeziyle güçleniyor. Temeli törenle atılan sağlık ve itfaiye istasyonu, bölgenin güvenliğini ve hizmet kalitesini artıracak.
Sivas’ın stratejik yatırım alanlarından biri olan Demirağ Organize Sanayi Bölgesine acil müdahale merkezi kazandırılıyor. Sağlık ve itfaiye istasyonunu bünyesinde barındıracak bu yeni merkezle, bölgedeki olası acil durumlara daha hızlı ve etkin müdahale yapılması hedefleniyor.

Temel atma törenine, Vali Yılmaz Şimşek, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy ile iş dünyasından önemli isimler katıldı. Tören sonrası protokol üyeleri tarafından sembolik olarak atılan temel, Demirağ OSB’nin gelişim sürecindeki önemli bir adımı simgeliyor.

Vali Şimşek, törende yaptığı konuşmada, “Bölgenin güvenliği ve sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi için bu yatırımı önemsiyoruz. Demirağ OSB, Sivas ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecek” dedi.

Yeni acil müdahale merkezi, hem iş dünyasının hem de çalışanların can güvenliğini sağlamak adına önemli bir yatırım olarak değerlendiriliyor.
- Salı 21 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




