Tarih: 08.04.2015 04:55

“Arif Sağ Adalet Önünde Yargılanacak”

Facebook Twitter Linked-in

“Arif Sağ Adalet Önünde Yargılanacak”

Saz sanatçısı Arif Sağ, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal’ın oğlu Halil Ünsal’ın evine haciz gönderdi

Haciz işleminin ardından önemli açıklamalarda bulunan Fikret Ünsal, “2 Temmuz Madımak Olaylarından dolayı hakkımızda çeşitli tazminat davaları açarak bizleri yıldırmaya, sesimizi kesmeye, basın özgürlüğümüzü engellemeye çalışan Arif Sağ’ın gönderdiği her haciz kararı benim Sivas için şeref madalyamdır. Arif Sağ, tazminat davalarıyla ve akla hayale gelmeyen kumpaslarla bizleri yıldıracağını zannediyorsa büyük bir yanılgı içerisindedir” dedi.

Saz sanatçısı Arif Sağ, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal`ın (SGC) oğlu Halil Ünsal`ın evine haciz gönderdi. Polis nezaretinde dün eve gelen icra görevlileri evdeki eşyalarda haciz işlemi yaptı.

SGC Başkanı Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, bugün icra görevlilerinin oğlu Halil Ünsal`ın evine gelerek evdeki bazı eşyaları haczettiğini belirtti.

Ünsal, 2 Temmuz Madımak Olaylarından dolayı kendisi ve konuyla ilgili haber yapan diğer üç büyük gazetenin sorumluları ile birlikte, Arif Sağ’a tazminat ödemek zorunda kaldıklarını belirtti.  Ünsal, saz sanatçısı Arif Sağ`ın, Aslan Güneydoğu Gazetecilik AŞ`den bir süre önce 104 bin lira olan tazminatı fazlası olan 160 bin liraya bloke ettirmesine rağmen oğlu Halil Ünsal`ın evine haciz gönderildiğini ifade etti.

Ünsal, açıklamasında şunları kaydetti:

“Rahatsızlığımdan dolayı il dışında bulunuyorum ve yazılı açıklama yapmak zorunda kaldım. 2 Temmuz Madımak Olaylarından dolayı hakkımızda çeşitli tazminat davaları açarak bizleri yıldırmaya, sesimizi kesmeye, basın özgürlüğümüzü engellemeye çalışan Arif Sağ`ın gönderdiği her haciz kararı benim Sivas için şeref madalyamdır. Arif Sağ, tazminat davalarıyla ve akla hayale gelmeyen kumpaslarla bizleri yıldıracağını zannediyorsa büyük bir yanılgı içerisindedir.

Saz sanatçısı Arif Sağ ne yaparsa yapsın, ne tür tezgâhların içerisine girerse girsin eninde sonunda adaletin önüne çıkacak ve yargılanacaktır.

Daha öncede olduğu gibi, her şeyime haciz koysalar bile Memleketim için, Sivas’ım için, Sivas’ın insanları için son nefesime kadar mücadeleme devam edeceğim.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —