Araçların bakımını öğrenciler yapacak
Sivas Valiliği himayesinde İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İl Özel İdaresine ait araçların periyodik bakım ve onarım hizmetlerinin Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince gerçekleştirilmesine yönel
Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Sivas Valisi Salih Salih Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İmza töreninde konuşan Vali Ayhan, "2023 Eğitim Vizyonu" kapsamında iş dünyasının ihtiyaç duyduğu meslek ve alanlarda nitelikli işgücünün yetiştirilmesini amaçladıklarını belirterek eğitim, istihdam ve üretim bağlantısını önemsediklerini dile getirdi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın ve Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı da, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirilmesi ve iş tecrübesi kazanmalarına imkan sağlayacak protokolün hayırlı olmasını diledi.

Vali Ayhan, Algın ve Savaşçı konuşmaların ardından protokolü imzaladı. Ayhan, imza töreninin ardından öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
YÖREX’te Sivas Rüzgârı: Tescilli Sivas Köftesi Antalya’da İlgi Odağı Oldu
Siyasette ortak akıl çağrısı
Arslan; toplumun genleri ile oynanmaktadır.
Saadet Partisi’nden Okullardaki Şiddete Sert Tepki
Sivas’ta Genç İletişimciler Dijital Dünyaya Hazırlanıyor
“1978 Maraş Olayları Kitabı Tarihe Işık Tutuyor”
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
- Perşembe 12.7 ° / 2.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 7.9 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.3 ° / 2.6 ° Güneşli





