Tarih: 23.05.2015 07:01

Altyapıda hummalı çalışma var

Facebook Twitter Linked-in

Altyapıda hummalı çalışma var

Sivas için önemli projelerden olan ve yakın bir zamanda hizmete açılacak 600 yataklı bölge hastanesinde çalışmalar devam ederken, Sivas Belediyesi de bölgede yaşanmaya başlayan yoğunluğu dikkate alarak, altyapı, yol genişletme, yağmur hattı ve kanalizasyonlarda çalışmalarını sürdürüyor.

Bahar ayının gelmesi ile birlikte hummalı bir çalışmaya başlayan Sivas Belediyesi’ne bağlı ekipler, bölgede altyapı çalışmalarını da hızlandırdı.

Daha önce yağmur suyu hatları yapılan bölgede, 800 metrelik asbestli borularda polietilen borularla değiştiriliyor. Hem bölge halkının hem de bölge hastanesinin ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılan bu çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Bölgede yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan, , “Bölge Hastanemizin bulunduğu alanda 100’lük asbest boruları 150’lik polietilen borularla değiştiriyoruz. Bu bölge, şu anda yeni yapılardan oluşuyor. Burada ihtiyaç nedeniyle yol genişletme çalışması da gerçekleştireceğiz. Bizim felsefemiz, yeni yol yapmamız gereken alanlarda altyapıları da yenilemek. Burada da yağmur hatları yapıldı, su borularını değiştiriyoruz, kanalizasyon ağını genişletiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —