Reklam

Aktaş Holding, tonaj tartım cihazının üretimine Bursa’da başladı

Aktaş Holding, tonaj tartım cihazının üretimine Bursa’da başladı

GÜNDEM 8.06.2021 11:27:33 1288 0
Aktaş Holding, tonaj tartım cihazının üretimine Bursa’da başladı

Aktaş Holding, Amerikan Right Weigh firmasıyla sağladığı stratejik ortaklık ile Bursa’daki tesislerinde tonaj tartım cihazının üretimine başladı.

BURSA (İGFA) - Aktaş Holding, COVID-19 sonrası ortaya çıkan yeni normalde hızlı aksiyon alabilme yetkinliğini kullanarak, sektörün ihtiyacına yönelik yenilikçi çözümler geliştirmeyi sürdürüyor. Sektörde sıradanlığın dışına çıkarak, farklı ve katma değerli ürün ortaya koyma vizyonuyla ilerleyen Aktaş Holding, yeni inovatif ürün yatırımları kapsamında ağır ticari vasıtalar ve dorselerin (treyler) aktif ağırlıklarını dijital olarak ölçen ürünü portföyüne dahil etti.

Aktaş; Amerikan Right Weigh firmasıyla sağladığı stratejik ortaklık ile Bursa’daki tesislerinde tonaj tartım cihazının üretimine başladı. Ticari yüklerin taşındığı araçlara montajı kolaylıkla uygulanan ve aracın aktif aks ağırlığın ölçülmesine imkân tanıyan bu yeni sistem; verimli yüklemenin ve aks ağırlıklarının izlenmesini sağlarken,araç içinde ve mobil uygulama ile ağırlıkların filo merkezlerinden aktif olarak takip edilmesi, kapasite aşımının ve fazla kullanım kaynaklı cezaların önlenmesi gibi pek çok verimlilik artırıcı çözüm sunuyor.

Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı İskender Ulusay, hava süspansiyon donanımı üzerine basit ve kolaylıkla takılabilen sensör sistemi ve sürücü kabini içine monte edilen gösterge ile aracın ağırlığını uzaktan erişimle her yerde izlemek mümkün hale geldiğini söyledi. "Araç takip sistemleriyle ile entegre çalışabilen bu sistem sayesinde, tüm veriler filo yönetiminde saklanıyor ve takip edilebiliyor" diyen Ulusay, "Üretkenliği, kârlılığı ve güvenliği destekleyen bu sistem, malın yüklenme veya boşaltılma esnasında bir tartı aleti kullanma ihtiyacını ortadan kaldırdığı için başta filo yönetimleri olmak üzere tüm kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Araç takip sistemlerinin sağladığı özelliklere ek olarak, ağırlık verilerinin sağlanmasıyla sektörün eksik kalan ihtiyacı tümüyle karşılanmaktadır" diye konuştu.

Yorumlar (0)

(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.

Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.

Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..

BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI

Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"

4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…

Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi

  • Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli

İlginizi Çekebilir


Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0