Tarih: 25.08.2021 09:54

AK Parti’den Punar Grup’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Sivas il teşkilatı vekilleri ile ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.   AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti Sivas Teşkilat Başkanı Seyit Yerlikaya ile birlikte Gürün’de hizmet veren Punar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Pınar’ı ziyaret etti.

CUMHURBAŞKANIMIZA GEREKLİ DESTEĞİ VERMELİYİZ

Ziyarette konuşan Milletvekili Yılmaz, “Unutmayalım ki dünya liderleri tarafından tanınan, övgüyle bahsedilen, ülkemizin selameti için her noktada gündemi belirleyen bir Cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanımıza gerekli desteği vermeliyiz ve ona sahip çıkmalıyız. Kazanan yine Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacaktır. Allah milletimizin her daim yardımcısı olsun.’’ ifadelerine yer verdi.

Punar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Punar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu şekilde konuştu: “Milletvekilimiz TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız ve gururumuz Sayın İsmet Yılmaz’a, Sayın Habib Soluk’a,  AK Parti İl Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Yerlikaya’ya,  Gürün AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Gürhan Tozluyurt’a, İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Hamdettin Kızılpınar’a,  Gürün AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Hakkı Kürklü’ye,  Gürün Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Nail Çakıcı’ya,  Gürün Sanayi Odası Başkanı Sayın Seral Koca ve saygıdeğer köy muhtarlarımıza Mobilya Üretim Fabrikamıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Ziyaretleri esnasında misafirlerimize Gürün’de yapılacak olan iş istihdamı kaynaklı çalışmaları ve projeleri arz ettik. Hoş sohbetleri ve ziyaretleri ile bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize Punar Grup olarak teşekkür ederiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —