Tarih: 06.02.2019 16:06

AK Parti İl Başkanı Aksu: "Cumhurbaşkanımız seçim çalışmalarına Sivas´tan başlayacak"

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı Aksu: "Cumhurbaşkanımız seçim çalışmalarına Sivas´tan başlayacak"

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 8 Şubat Cuma günü Sivas´a gelerek Seçim çalışmalarını Sivas´tan başlatacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu parti binasında, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve AK Parti´nin Sivas Belediye başkan adayı Hilmi Bilgin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Sivas ziyaretiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Aksu, "Sultan şehrimizin Cumhurbaşkanımızda değeri ve önemi müstesnadır. Daha önceden 2014 ve 2015 yıllarında olduğu gibi yine seçimlere ilimizden başlaması bizi onore edecektir. Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı, milli mücadeleye ev sahipliği yapan ve milletimizin kurtuluş mücadelesinin simgesi olan yiğitler diyarı Sivas´ımızda bu hafta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ağırlayacak olmanın mutluluğu ve gururunu hep birlikte yaşayacağız. Kent meydanında Sivaslı hemşehrilerimizle buluşacak olan Cumhurbaşkanımız yiğidin harman olduğu ilimizde hemşehrilerimizle ile hasret giderecek. Mitingimizin yanı sıra Sivas´a birçok müjde ile de gelecek olan Cumhurbaşkanımızı Sivas halkımız en iyi şekilde karşılayacak bağrına basacaktır" dedi.

Sivas Belediyesi Başkanı Sami Aydın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın daha önce de seçim çalışmalarına Sivas´tan başladığını hatırlatarak Sivaslıları kent meydanında yapılacak mitinge davet etti.

AK Parti Sivas Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Sivas´ı çok önemsediğini ve mitingde Sivas´a dair çeşitli müjdeler verileceğini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —