Tarih: 12.09.2015 06:27

AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN SESOBA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN SESOBA ZİYARET

 Ak Partiden milletvekili adaylığı için başvurularını yapan adaylar, ziyaretlere başladı.

1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Sivas milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulunan Av.Ahmet Işık, Av. Tuba Altuntas Hastaoğlu ve Ak Partiden milletvekili adaylığı için başvurularını yapan adaylar, ziyaretlere başladı.

1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Sivas milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulunan Av.Ahmet Işık, Av. Tuba Altuntas Hastaoğlu ve Veteriner Hekim Dr. Emine Sever, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek Birlik Başkanı Beşir Köksal ile bir süre sohbet ettiler.

Hizmet için milletvekilliğine aday adayı olduklarını dile getiren adaylar, 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Sivas´a hizmet etmek için Ak Partiden milletvekili aday adayı olduklarını belirterek, destek istediler.

Sivasın gelişmesi ve kalkınması için milletvekillerinin çok önemli olduğunu dile getiren Sesob Başkanı Beşir Köksal, milletvekili aday adaylarına başarılar diledi.

Siyasi partilerin ve partilerden seçilecek olan milletvekillerinin esnafın ve ilimizin sorunlarının çözümünde önemli görevler üstlendiğini vurgulayan Köksal, ?Esnaf teşkilatı olarak milletvekili aday adaylarımızı önemsiyoruz. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde seçilecek olan milletvekillerimiz, sorunlarımızın çözümünde ve bürokrasi ile aramızda köprü oluşturulmasında önemli görevler üstlenecektir. Seçilecek olan milletvekillerimiz, Sivas´ın ortak sorunlarıyla yakından ilgileneceklerdir. Ülkemizin geleceği için cok önemli olan seçimlerde aday olan tüm milletvekili adaylarına başarılar diliyorum?diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —