Tarih: 29.04.2016 19:17

Afgan öğrenciler bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Afgan öğrenciler bir araya geldi

Afgan öğrenciler Paşabahçe´de bir araya geldi. Öğrencilere, ?uluslararası pazarlama ve satış stratejisi´ konusunda bilgi verildi

Sultanşehir Uluslararası Öğrenci Derneği´nin Ortadoğu ülkelerinden misafir olarak Sivas´a getirdiği Afgan öğrenciler, Paşabahçe´de bir araya geldi. Sivas´ta faaliyet gösteren Korkmaz Panel´in organizasyonu ile akşam yemeğinde bir araya gelen Afgan öğrencilere ?uluslararası pazarlama ve satış stratejisi´ hakkında bilgiler verildi. Korkmaz Panel Yönetim Kurulu Başkanı  Kürşat Korkmaz ayrıca öğrencilere Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren fabrikalarının işleyişi hakkında  bilgiler verdi.

Programda konuşan Sultan Şehir Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Abdullah Altunkes, etkinlikte emeği geçen Korkmaz Panel Yönetim Kurulu Başkanı  Kürşat Korkmaz´a öğrencilerle deneyimlerini paylaşmasından ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Yemek sonrası fabrika hakkında daha detaylı bilgilerin aktarılması için yapılan çalışmalar  Sultanşehir Uluslararası Öğrenci Derneği´nin Ortadoğu ülkelerinden misafir olarak getirdikleri Afgan öğrencilere video eşliğinde aktarıldı.

?İNŞALLAH YATIRIMCI GÜCÜYLE GELİRLER?

Video tanıtımının ardından soruları cevaplandıran Korkmaz, ?Bu öğrencilerimizi ileride Sivas´ta bizim iş sahalarımızda görmek isteriz. İnşallah ileride  yatırımcı gücüyle gelirler. Ben, davetimi kırmayıp böyle güzel bir akşam yemeğinde bizleri yalnız bırakmadıkları için başta Sultanşehir Uluslararası Öğrenci Derneği´ne ve değerli öğrenci kardeşlerime teşekkür  ederim? dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —