Tarih: 02.06.2016 07:07

Aatif Gidecek Mi? Kalacak Mı?

Facebook Twitter Linked-in

Aatif Gidecek Mi? Kalacak Mı?

Sivasspor´un PTT 1. lige düşmesinin ardından takımdan gidecek futbolcular yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yiğidoların golcü oyuncusu Aatif Chahechouhe´nin son günlerden birçok takımla adının anılması kafaları karıştırdı

SPOR SERVİSİ

Yeni sezon için masaya oturan Sivasspor´da golcü oyuncu Aatif Chahechouhe´nin durumu belirsizliğini koruyor. Sezonun sona ermesiyle takımın PTT 1. lige düşmesinden sonra adı bir süre Trabzonspor ile anılan Aatif´ın ismi, daha sonra Bursaspor´un transfer gündemine girmişti. En son da Osmanlıspor´un Aatif ile görüştüğü gündeme gelmişti.

Günlerdir, haftalardır yazıldı çizildi. Çıkan haberler Sivasspor taraftarının aklında soru işaret bıraktı. Akıllarda soru işaret bırakan isim Sivasspor´un Fas asıllı başarılı forveti Aatif Chahechouhe.

Bugüne kadar her gün çıkan transfer haberleri taraftarın aklını tamamen karıştırdı. Sivasspor´un başarılı forvetinin takımda kalıp kalmaması konusu hakkında Sivasspor yönetimi resmi bir açıklama yapmadı.

BİRÇOK TAKIM İSTİYOR

Alınan bilgiye göre, Fas asıllı başarılı forvet Aatif´i birçok takımın istediği öğrenildi. Sivasspor´un ligden düşmesinin ardından ilk önce Trabzonspor ile Bursaspor, daha sonra Fenerbahçe ve Osmanlıspor ile adı anılan Aatif´i bu takımların yanı sıra yabancı takımlarından istediği öğrenildi.

BAŞKAN MECNUN OTYAKMAZ

AATİF´İ SATACAKLARINI SÖYLEMİŞTİ

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda, Aatif´i fiyatının yüksek olmasından dolayı satacaklarını ifade etmişti. Otyakmaz, şunları söylemişti; ?Geçen yılı borçsuz bir şekilde kapattık, ancak devam eden sözleşmeler nedeniyle önemli miktarda paraya ihtiyaç duyuyoruz. Bu sebeple bazı önemli futbolcularımızı satmak zorundayız. Aatif´i büyük ihtimalle satacağız. Aatif´in parasıyla 1 değil 5-6 futbolcu alabiliriz.?

SİVASSPOR YÖNETİMİNDEN

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Aatif Chahechouhe´nin transfer haberler ile ilgili Sivasspor yönetiminin önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —