Votorantim okulunu ziyaret etti

 Votorantim okulunu ziyaret etti

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Votorantim Sivas Çimento Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Votorantim Sivas Çimento Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. 

Okul binası ve çevresinde incelemelerde bulunan Yener, okulun durumu hakkında idarecilerden bilgi aldı. Beden eğitimi dersi dolayısıyla bahçede bunan öğrencilerle sohbet eden Yener, daha sonra öğrencilerle birlikte futbol oynadı. 

Türkçe dersi işleyen öğrencilere bir süre sohbet eden Yener, "Dilimizin zenginliklerini keşfedebilmek, kendimizi iyi ifade edebilmek ve iyi anlayabilmek için bol bol kitap okumalıyız." dedi.

Yener sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yener, bu kapsamda yürütülen çalışmalar üzerine öğretmenler ile görüş alışverişinde bulundu. 

Sivas'ta başlatılan kitap okuma seferberliğine de değinen Yener, "Çocuklarımıza kitap sevgisini aşılamalı ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmalıyız. Bu doğrultuda başlattığımız kitap okuma seferberliğinde belirlediğimiz takvime göre farklı gün ve ders saatlerinde okullarımızda, 19.58'de ise tüm velilerimizin de katılımı ile kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Maarif ailesi olarak; okuyan, okudukları üzerine düşünen, düşüncelerini uygulayan ve hayalleri doğrultusunda neticelendiren bir nesil inşa etmek istiyoruz” dedi. 

Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

 



Anahtar Kelimeler: Votorantim okulunu ziyaret