“Türkiye Yüzyılına Sanatla Merhaba” sergisi açıldı
Sivas Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, "Türkiye Yüzyılına Sanatla Merhaba" adlı görsel sanatlar sergisi açtı.
Sivas Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, görsel sanatlar sergisi açtı.
Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında okulda yürütülen sanatsal çalışmalardan oluşan eserler, "Türkiye Yüzyılına Sanatla Merhaba" adı verilen sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesinde oluşturulan serginin açılış programına Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Açılış öncesinde sergi hakkında bilgi veren Okul Müdürü Harun Kaya, sergide öğrencilerin özgün çalışmalarından oluşan 100 ayrı eser bulunduğunu belirtti. Daha sonra öğretmen ve öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Karaca ve Aslan, sergiyi gezerek öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
12. sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Öğretmenleri Elif Beyazkoç, Selahattin Acıgöz ve Özgür Kızılkaya ile birlikte hazırladığı sergi, 2 gün boyunca ziyarete açık olacak.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





