Nefes kesen teras hizmete açıldı
Sivas’ın Divriği ilçesinde 200 metre rakımlı bir tepede inşa edilen cam teras ziyaretlere açıldı.
Sivas’ın tarihi ve turistik ilçelerinden Divriği’de Sivas Valiliği öncülüğünde inşa edilen, 200 metre yüksekliğe sahip cam teras düzenlenen törenle ziyaretlere açıldı. Törene Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Divriği Kaymakamı Mehmet Bek, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ve çok sayıda kişi katıldı.

Törende konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, açılışı yapılan cam teras ile Divriği’nin yarınının bugününden iyi olacağını belirtip birlik ve beraberliğin daim olduğu sürece Divriği’de çok daha güzel projelere imza atılacağını söyledi.
Sivas Valisi Salip Ayhan konuşmasında adrenalin tutkunlarını ilçeye davet ederek, “Cam terası güzide ilçemize aynı bir güzellik ve heyecan katacak. Divriği turizmini ekonomiye kazandırmaya devam ediyoruz. Katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum. Adrenalin tutkunlarını ilçemize bekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından essiz güzelliği ile dikkat çeken Çatlı çayını kuş bakışı görme imkanı sağlayan terasın açılışı yapıldı.
Mustafa Eken: “STSO’nun asıl sahibi üyelerimizdir”
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli
- Pazartesi 27 ° / 12.8 ° Güneşli
- Salı 26.2 ° / 15.9 ° Güneşli






