Tarih: 10.02.2020 20:56

KİRLİ ELİNİZİ ÇEKİN

Facebook Twitter Linked-in

NACİ YILDIZ

Sivasspor-Başakşehir müsabakasında VAR’a gidilmediği için Sivasspor’un penaltısının verilmemesine bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek’ten geldi.

Özyürek yaptığı açıklamada, Sivasspor’un Anadolu’nun sesi olduğunu belirterek, hakem hataları nedeniyle bu sezon takımın 10 puan kaybettiğini söyledi.

Özyürek, sezon başından bu yana Sivasspor’un hakem hataları yüzünden 8-10 puan kaybettiğini belirtip, “Demir Grup Sivasspor’umuz ne yazık ki Süper Lig’in zirvesinde yer almasına rağmen sürekli hakem hatalarına maruz kalmaktadır. Hakemlerimizin Sivasspor adına VAR sistemine gitmemesine anlam veremiyorum. VAR ne için VAR ben bunu anlamış değilim” dedi.

TFF ve MHK’ya seslenen Özyürek, “Fair play ruhu ve ekonomik yapısından asla taviz vermeyen kulübümüze doğruları yaptığı için cezamı veriliyor diye düşünmüyor da değilim. TFF'ye ve MHK’ya buradan sesleniyorum: 42 puanı alın teri ve terinin son damlasına kadar savaşarak alan bu takımımız üzerinizdeki kirli elinizi çekin. Oyunlarınıza Sultan Şehrimizi alet etmeyin. Biz bize yeteriz” diyerek tepki gösterdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —