İYİ Belediyecilik, yalnızca hizmet üretmek değil
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcılarıyla birlikte Koyulhisar Belediye Başkanı Bora Karakullukçu’ya ziyarette bulundu.
İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcılarıyla birlikte Koyulhisar Belediye Başkanı Bora Karakullukçu’ya ziyarette bulundu.
Karasu, kısa sürede hayata geçirilen hizmetlerle Koyulhisar’da İYİ Belediyecilik anlayışının etkili bir şekilde kendini gösterdiğini söyledi.
Karasu, “Yerel Yönetimler Teşkilat Başkan Yardımcılarımızla birlikte Koyulhisar Belediye Başkanımız Sayın Bora Karakullukçu’yu ziyaret ettik. Başkanımızın göreve geldiği kısa süre içinde ilçeye kazandırdığı hizmetleri ve vizyonunu yerinde görmekten büyük memnuniyet duyduk. Kendisi Koyulhisar’da halkçı, şeffaf ve çözüm odaklı belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor” dedi.
Koyulhisar’daki başarılı yerel yönetimin İYİ Parti’nin belediyecilik vizyonunu temsil ettiğini kaydeden Karasu, “İYİ Belediyecilik, yalnızca hizmet üretmek değil, vatandaşla birlikte yönetmektir. Sayın Karakullukçu bu anlayışla ilçeye değer katıyor. Biz inanıyoruz ki, bu vizyon Türkiye’nin dört bir yanında umut olacak. Sivas’ta ve Türkiye genelinde vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağız. İYİ Parti kadroları, yerelden genele halkın refahı için kararlılıkla yoluna devam ediyor” dedi.
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
Aslan; Türk milleti olarak buna sessiz kalamayız
Milletvekili Toy’dan şehrin marka değeri BG Grup’a ziyaret
- Perşembe 4.3 ° / -6.5 ° Güneşli
- Cuma 5.2 ° / -3.9 ° false
- Cumartesi 6.9 ° / -2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





