Tarih: 09.01.2023 18:12

Dermokil’i ziyaret ettiler

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde faaliyet gösteren kuaför ve güzellik merkezi salonu sahipleri, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman tarafından organize edilen program kapsamında  Dermokil’i ziyaret etti. 

50’ye yakın ülkeye ihracat yapan Dermokil’in  ürünlerini tanımak ve tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Dermokil Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca; üretilen ürünler hakkında heyete bilgi verdi. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, yaptığı açıklamada; “Döviz fiyatlarındaki yükselişe bağlı olarak giderek artan girdi maliyetleri sadece büyük işletme sahiplerini değil, küçük esnafı da olumsuz etkilemektedir. Hammadde fiyatlarındaki artış sebebiyle artan maliyetler hem iş hacimlerini hem de karlılıklarını azaltmaktadırlar. Öte yandan cari açığı azaltmak adına yerli ve milli ürünlere ilginin artırılması faaliyetleri artmaktadır. Bu bağlamda ilimizde uzun zamandır üretimde bulunan ve uluslararası piyasalarda rakipleri karşısında başarılar elde eden Dermokil ürünlerinin, ilimizdeki ilgili sektörde çalışan arkadaşlar tarafından kullanılması ve tanınırlığının artırılması amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Böylece ithal girdi yerine yerli ve milli girdi kullanımının önemine dikkat çekmeyi ve Sivas piyasasında etkileşim ve dayanışmanın artmasını sağlamayı amaçladık. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Karaca’nın yaptığı değerli açıklamalar ve destek sözleri de katılımcılar açısından memnuniyetle karşılandı ve karşılıklı fayda sağlanmış oldu” dedi. 

Programda ürünlerin tanıtımı yapılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. /SULTAN ŞEHİR/ 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —