Tarih: 05.02.2021 13:21

  Başkan Epsileli, araç filosunu güçlendiriyor

Facebook Twitter Linked-in

Bünyelerinde bulunan 1 itfaiye aracını teknik ve donanımsal açıdan güçlendirdiklerini söyleyen Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli; araç filolarına 1 itfaiye aracı ile 1 su tankeri daha dahil edeceklerini müjdeledi.

Kısa süre içerisinde 2’nci itfaiye aracı ile 1 adet su tankerini daha araç filolarına dahil edeceklerini müjdeleyen Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli’nin çalışmaları ilçe halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Başkan Epsileli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Koyulhisar Belediyesi olarak itfaiye aracımızın eksikleri giderilerek, teknik ve donanımsal olarak daha aktif hale getirilmiştir. Kısa süre içerisinde 2. itfaiye aracı ve 1 adet su tankerini ilçemize kazandıracağız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi tüm yangın ve felaketlerden korusun. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Araçların özelliklerine ilişkin bilgiler veren Epsileli, “23 metre tam donanımlı sepetli merdiven. Kartal tipi pistonlu yana açmalı 4 adet ayak. 22 metre su atma özelliği. Barajdan su çekme özelliği. Su tahliyesi.6 adet yangın vanası.  60 litre sentetik köpük tankı. Sel baskınlarında kullanılmak üzere 4’lü motopomp” ifadelerine yer verdi. /Sultan Şehir/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —