Tarih: 16.05.2022 19:54

37. Bölge Sivas Eczacı Odası’ndan eğitime destek

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eczacılık Fakültesi ‘Sivas Eczacı Odası Kütüphanesi ‘hizmete açıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Eczacılık Fakültesi içerisinde yer alan, yapımı 37. Bölge Sivas Eczacı Odası ve Güney Ecza Kooperatifi tarafından üstlenilen 'Sivas Eczacı Odası Kütüphanesi'nin  açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Saraç, 37’nci Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahadır Eren, Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Tarkan Bir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, her zaman Eczacılık Fakültesi ile iş birliği yaptıklarını ve fakülteye destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Tarkan Bir ise mezun olana kadar öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Kılıç,  37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Eren’e ve Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Bir’e plaket verdi. /SULTAN ŞEHİR/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —