30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı.

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı. 

Toy, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Tarihi şanlı zaferlerle dolu kudretli ordumuzun, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde muzaffer olduğu Başkomutanlık Meydan Muhaberesi'nin 102. Yıldönümünü idrak ediyoruz.

Tüm yoksulluk ve imkansızlıklara rağmen  sarsılmaz imanı ve şartsız vatan sevgisi ile dolu ordumuzun milletimizle kenetlenerek kazandığı bu zafer; kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmaz bir ders vermiş, tüm mazlum halklar için ise bağımsızlık mücadelesi yolunda cesaret kaynağı olmuş, örnek teşkil etmiştir. 

Aziz milletimiz hiçbir şart ve durumda  bağımsızlığından, özgür ve hür yaşama arzusundan vazgeçmeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını bu kutlu zaferle tüm dünyaya kabul ettirmiş, Anadolu'nun bir Türk yurdu olarak kalacağını dünyaya göstermiştir.

Bu vesileyle, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, bugüne kadar vatan, millet ve mukaddesat uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” 



Anahtar Kelimeler: Ağustos Zafer Bayramı’ kutluyorum