Tarih: 10.04.2017 16:37

?16 NİSAN MİLAT OLACAK??

Facebook Twitter Linked-in

?16 NİSAN MİLAT OLACAK??

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı ve yönetimi Belediye Başkanı Sami Aydın´ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sami Aydın´a iade-i ziyarette bulunan MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz Sivas´ta rekor bir ?EVET? çıkmasını beklediklerini ifade ederek bir de tahminde bulundu. Bu doğrultuda yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlatan Navruz, Belediye başkanımız ve partililerimiz ile birlikte ?EVET? çıkması için, Sivas´ta güçlü bir ?EVET? için çalışacağız. İnşallah 16 Nisan Pazar akşamı Sivas´ta %70´lerde ?EVET? çıkacak veTürkiye´de önde illerden birisi olacaktır.? dedi.

16 Nisan´ın Türkiye´nin geleceği için önemli bir tarih olduğunu dile getiren Başkan Aydın, Sivas´ta da rekor bir ?EVET? katılımı olacağına inandığını söyledi.

Aydın, ?Yeni göreve atanan MHP il, ilçe ve yönetimine başarılar diliyorum. Yoğun bir çalışma içerisindeler? Başkanımızın da ifade ettiği gibi referandumda Sivas çok iyi bir netice elde edecektir. Şu anki görüntü bunu ifade ediyor. İnanıyorum ki; Türkiye´de ilk dereceye giren illerden birisi olacağız. 16 Nisan Türkiye için çok önemli bir süreç?16 Nisan; inşallah bu ülkenin geleceği için, milli birlik ve beraberlik için, bizden sonraki nesillerin daha huzurlu bir ülkede yaşayabilmesi için, bir milat olacaktır.? ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından günün anısına Başkan Aydın, MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz´a plaket takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —