Tarih: 13.07.2020 16:27

15 Temmuz maskeleri ücretsiz dağıtılacak

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’de demokratik yönetimi kaldırmayı hedefleyen hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde Vali Salih Ayhan’ın talimatları doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Sivas Olgunlaşma Enstitüsü, Tarım ve Orman Bakanlığı Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sivas Halk Eğitim Merkezi tarafından 10 bin adet maske üretildi. 

Sivas Olgunlaşma Enstitüsü tasarım atölyelerinde modellenen ve grafik tasarım bölümü tarafından bugüne özel olarak tasarlanan 15 Temmuz özel maskeleri,  çarşamba Valilik tarafından vatandaşlara dağıtılacak.

15 Temmuz gecesi ortaya konan dayanışmanın, birlik ve beraberliğin 4. yıl anma  programı, içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılacak. Bu sebeple Sivas Olgunlaşma Enstitüsü atölyelerinde hijyenik şartlarda üretilen özel tasarım maskeler, o kara geceyi aydınlığa çevirmek için destansı bir mücadele ortaya koyan vatandaşlara dağıtılacak ve milli ruh maskelerde hayat bulacak. /Sultan Şehir/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —