Tarih: 14.02.2017 17:45

? Gazete Şehir Sivas´ın gözü kulağı?

Facebook Twitter Linked-in

? Gazete Şehir Sivas´ın gözü kulağı?

Vali Davut Gül, ?Gazete Şehir, ilimizde faaliyetini sürdüren önemli gazetelerden birisi. Zevkle takip ediyorum. Zengin içeriği ve kaliteli baskısı ile Sivas´ın gözü kulağı? dedi.

Gazete Şehir

Vali Davut Gül, gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Naci Yıldız ile bir süre sohbet eden Vali Gül, Sivas´ın gelişmesi noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Konuşmasında yerel basının önemine de değinen Vali Gül, kamu yararı adına faaliyetini sürdüren Gazete Şehir´in önemli bir açığı kapattığını dile getirdi. 

?SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM?

Vali Gül, ?Gazete Şehir, ilimizde faaliyetini sürdüren önemli gazetelerden birisi. Zevkle takip ediyorum. Zengin içeriği ve kaliteli baskısı ile adeta Sivas´ın gözü kulağı. İnşallah daha nice yıllar güzel çalışmalara imza atarsınız? dedi.

Valilik Özel Kalem Müdürü Aslan Tektaş´ın da bulunduğu Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Naci Yıldız ise Sivas´ın lehine olacak tüm projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —