50 yıllık ihtiyacı karşılayacak

 50 yıllık ihtiyacı karşılayacak

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulun

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız, 12 Şubat´ta Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Yıldız, Başhekim Doğan´a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Doğan ise Sivaslılara daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için çalışacaklarını söyledi.

?REKTÖRÜMÜZ ÇOK UĞRAŞTI?

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız´ın önderliğinde sağlık alanında güzel işler yapmak istediklerini belirten Başhekim Doğan, TEKNOKENT´in karşısına inşa edilecek bin yatak kapasiteli yeni hastaneye ilişkin, ?Yeni hastane 2019 yılı yatırım programına alındı. Bu konuda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız´a teşekkür ediyorum. Çünkü bu konuda çok uğraştı. 5 yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. Yeni hastanemiz Sivas´a 50 yıl hizmet edebilecek, modern ve gelişime de ayak uydurabilecek şekilde planlanıyor? dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız, ziyaretin anısına Başhekim Doğan´a filografi sanatıyla el işlemeli olarak yapılan Türk bayrağı tablosu hediye etti.