Tarih: 24.02.2026 11:52

Vali Şimşek Engelli Bireylerle İftar Sofrasında Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Vali Yılmaz Şimşek ve eşi Çiğdem Olgun Şimşek, Sivas Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Dernek Başkanı Halil Geçgil ile birlikte engelli bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Şimşek çifti, masaları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik iklimine dikkat çeken Vali Şimşek, bu mübarek ayda gönüllerin bir araya gelmesinin önemine vurgu yaptı.

Programda özel bireylerle yakından ilgilenen ve ailelerin taleplerini dinleyen Şimşek çifti, Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. İftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —