Tarih: 19.09.2025 14:42

TOKİ Tuzlugöl Mahallesi Camii’nin Temeli Dualarla Atıldı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas TOKİ Tuzlugöl Mahallesi'nde inşa edilecek yeni caminin temeli düzenlenen törenle atıldı. Dualarla gerçekleşen temel atma programına Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un yanı sıra vatandaşlar, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı.

Toplam 1500 metrekare kapalı alana sahip olması planlanan cami, tamamlandığında mahalleye hem fiziki hem de manevi anlamda büyük katkı sağlayacak. 

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, camilerin sadece birer ibadet yeri olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Camiler, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve maneviyatın yaşandığı önemli mekânlardır. Rabbimiz, bu güzel mabedi kazasız belasız tamamlamayı ve nice hayırlara vesile olmasını nasip etsin."

Başkan Uzun ayrıca, caminin yapım sürecinde emek veren Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Şahin Bulut başta olmak üzere tüm hayırseverlere ve katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Tören, yapılan duaların ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —