Menü Sultan Şehir Gazetesi
Tarih: 17.08.2026 08:45
Suya teknolojik dokunuş

Suya teknolojik dokunuş

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ve ÖZBELSAN A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar, vatandaşların hizmetine sunulan yeni nesil akıllı su sayaçlarının satış noktalarını yerinde inceledi. Modern, güvenli ve kolay su yönetimi sağlayan sayaçlar için başvuru ve satın alma işlemleri ilgili belediye birimlerinden gerçekleştirilebilecek.

 

Sivas Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan yeni nesil akıllı su sayaçlarında satış süreci başladı. Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ve ÖZBELSAN A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar, Belediye Su Tahakkuk, Emlak ve Kentli Servisini ziyaret ederek akıllı su sayaçlarının satışları hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Yeni nesil akıllı su sayaçları, daha modern, güvenli ve kolay bir su yönetimi anlayışı sunmayı hedefliyor. Vatandaşların kullanımına sunulan sistemle birlikte su tüketiminin daha etkin şekilde takip edilmesi ve su yönetiminde teknolojik altyapının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Başkan Uzun ve Genel Müdür Kantar, ilgili birimlerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alırken, vatandaşların akıllı su sayaçlarına erişimini kolaylaştıracak süreçleri de değerlendirdi.

Akıllı su sayaçlarını kullanmak isteyen vatandaşlar, başvuru ve satın alma işlemlerini Belediye Su Tahakkuk, Emlak ve Kentli Servislerinden gerçekleştirebilecek.

Sivas’ta su yönetiminde teknolojik dönüşümün önemli adımlarından biri olarak öne çıkan akıllı sayaçların; daha güvenli, daha modern ve daha kolay bir kullanım deneyimi sunması hedefleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —