Tarih: 07.10.2025 16:44

Sivas’ta Vali Şimşek Başkanlığında Hız Sınırı Standartları Masaya Yatırıldı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas'ta trafik güvenliğini artırmak ve karayollarında standart bir hız sınırı uygulaması sağlamak amacıyla Karayolları Trafik Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Vali Yılmaz Şimşek başkanlık ederken, ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Karayollarındaki Hız Sınırlama Uygulamalarında Yeknesaklık Genelgesi kapsamında, İçişleri Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü doğrultusunda il genelinde yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Katılımcılar, trafik güvenliğinin artırılması için yapılacak uygulamalar ve alınacak tedbirler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda, hız sınırlarının standart hale getirilmesi ve sürücülerin bilinçlendirilmesi amaçlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —