Tarih: 25.12.2025 12:15

Sivas’ta KYK Yurdunda Regaip Kandili Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalan kız öğrencilere yönelik olarak müftülük manevi danışmanları tarafından Regaip Kandili programı düzenlendi.

KYK Binali Yıldırım Kampüsü Yıldız Yurdu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program, öğrenciler tarafından seslendirilen ilahi ve şiir dinletileri ile selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen programa katılan Sivas İl Müftüsü Hasan Limon, öğrencilere "Üç Ayların Fazileti ve Regaip Gecesi" konulu bir sohbet gerçekleştirdi. Müftü Limon, bu mübarek gecelerin manevi anlamına dikkat çekerek, gençlerin bu zaman dilimini ibadet, dua ve tefekkürle değerlendirmelerinin önemini vurguladı.

Programa; Yurt Hizmetleri Müdürü Fatih Dinçer, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ertuğrul Yalçın, manevi danışmanlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, katılımcılara kandil şekeri ve helva ikram edilmesiyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —