Tarih: 14.10.2025 16:09

Sivas’ta Kaldırım İşgaline Geçit Yok

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirde yaya güvenliğini ve kamusal alanların düzenli kullanımını sağlamak amacıyla denetimlerine devam ediyor.

Son olarak Şemsi Sivasî İl Halk Kütüphanesi yanındaki sokakta gerçekleştirilen denetimlerde, kaldırımı işgal ederek yaya geçişini engelleyen bazı işletmelere müdahale edildi. Kaldırımlara yerleştirilen masa, sandalye ve tabelalar ekipler tarafından kaldırıldı.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kamuya ait alanların herkesin kullanımına açık olması gerektiğini vurgulayarak, şehir genelinde denetimlerin aralıksız süreceğini belirtti. Yetkililer, vatandaşlardan da benzer durumlarla karşılaşmaları halinde belediyeye bildirimde bulunmalarını istedi.

Sivas Belediyesi, daha düzenli ve yaşanabilir bir şehir için kaldırım işgallerine karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğini açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —