Tarih: 16.02.2026 13:32

Sivaslı Mermerciler Katar’da İkili İş Görüşmeleri Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Pancaroğlu ve Doğaltaş UR-GE Ticaret Heyeti, Katar'da doğaltaş ve mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen temaslarda, Sivas doğaltaşının uluslararası pazardaki bilinirliğinin artırılması hedeflenirken, sektör temsilcileri karşılıklı iş birliği imkânlarını masaya yatırdı. Heyet, Katar pazarında yeni ihracat kanalları oluşturulması ve kalıcı ticari bağlantılar kurulması adına önemli görüşmeler yaptı.

Ziyaret kapsamında yapılan birebir iş görüşmelerinin, Sivaslı firmaların ihracat hacmini artırmasına ve bölge ekonomisine katkı sağlamasına yönelik önemli adımlar arasında yer aldığı ifade edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —