Tarih: 19.09.2025 15:49

Sivas’ın Belediye Başkanı, Vatandaşların Yanında

Facebook Twitter Linked-in

Halkla iç içe yönetim anlayışıyla hareket eden Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen buluşmada Başkan Uzun, hemşehrileriyle samimi bir ortamda bir araya geldi.

Şehirle ve belediye hizmetleriyle ilgili talep, öneri ve görüşleri dinleyen Başkan Uzun, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için gayret göstereceklerini belirtti. Toplumun her kesimiyle yakın temas içinde olmaya özen gösteren Uzun, "Halkımızın sesi olmaya, onlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmeler, vatandaşların beklentilerinin belediye tarafından dikkate alınması açısından önem taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —