Menü Sultan Şehir Gazetesi
Tarih: 01.05.2026 10:52
SİMDER, TOBB İnşaat Sektörü Meclis Toplantısında Sorunları Gündeme Taşıdı

SİMDER, TOBB İnşaat Sektörü Meclis Toplantısında Sorunları Gündeme Taşıdı

Facebook Twitter Linked-in

İMKON Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun başkanlığında TOBB Türkiye İnşaat Sektörü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, SİMDER Başkanı ve İMKON Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Fatih Aslan TOBB Meclis Üyesi olarak katılım sağladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Banu Aslan, Yapı İşleri Genel Müdürü Murat Oral, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, bakanlık bürokratları ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen birlik başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda sektörün temel sorunları ele alındı.

Toplantıda özellikle yapı müteahhitleri sınıflandırması ve yapı denetim uygulamalarından kaynaklanan sorunlar gündeme gelirken, çözüm önerileri kapsamlı şekilde değerlendirildi.

SİMDER Başkanı Gökhan Fatih Aslan tarafından meslektaşların yaşadığı sorunlar doğrudan ilgili kurum ve yetkililere aktarıldı.

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan katılımcılar, sektörün gelişimi için istişare ve iş birliğinin önemine dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —