Menü Sultan Şehir Gazetesi
Tarih: 12.04.2026 12:02
İyilik Şampiyonası Tenis Turnuvası Sivas’ta Yoğun Katılımla Tamamlandı

İyilik Şampiyonası Tenis Turnuvası Sivas’ta Yoğun Katılımla Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas'ta sosyal sorumluluk bilincini artırmak ve sporu iyilikle buluşturmak amacıyla düzenlenen "İyilik Şampiyonası Tenis Turnuvası", yoğun katılım ve büyük ilgiyle başarıyla tamamlandı.

Vali Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek'in destekleriyle gerçekleştirilen organizasyona kadınlar, erkekler, yeni başlayanlar ve çocuklar olmak üzere 6 farklı kategoride 90'ın üzerinde sporcu katılım sağladı. Her yaştan sporcunun yer aldığı turnuva, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhuna önemli katkı sundu.

Sporun birleştirici gücünü ön plana çıkaran etkinlik, katılımcılara hem rekabet hem de sosyal sorumluluk bilinci kazandıran anlamlı bir ortam sağladı.

Turnuva süresince elde edilen gelirlerin, Dört Eylül Sitesi Müdürlüğü bünyesinde kalan çocuklar ile ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi amacıyla kullanılarak çeşitli hediyelerle sevindirildiği belirtildi.

Sporun iyilikle buluştuğu bu anlamlı organizasyon, hem katılımcılarda farkındalık oluşturdu hem de yüzlerde tebessüm bıraktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —